Social Icons

середу, 14 лютого 2018 р.

Обласний фінал Міжнародного змагання усного математичного рахунку Прангліміне

У рамках реалізації міжнародного освітнього проекту Міксіке на базі КЗ «НВО № 6 «Спеціалізована ЗОШ І-ІІІ ступенів, центр естетичного виховання «Натхнення»» 11 лютого 2018 року відбувся обласний фінал Національного чемпіонату з усного математичного рахунку Прангліміне.

За результатами трьох он-лайн етапів змагань єдиним представником від Олександрівського району виявилася Красюк Юлія Павлівна, вчитель фізики Лісівської філії КЗ «Михайлівське НВО», яка увійшла до рейтингу 6 кращих результатів, та виборола IV місце серед категорії "Сеньйорити" на обласному фіналі.



Після виконання усних обрахунків для учасників та гостей змагань було проведено майстер-клас по виготовленню мандал (ока Бога), оберегів давніх індіанців.


Змагання з усного математичного рахунку пройшло в Кропивницькому. Інтелектуальна гра зародилася в Естонії 15-ть років тому. Українці беруть в ній участь з 2008-го. У Кропивницький змагатися приїхали учасники з 10-ти районів. Хто з них рахує найкраще, розповість Микола Мумига. ("День за днем", Канал Кіровоград)


Немає коментарів:

Дописати коментар

 
 
Blogger Templates