Social Icons

четвер, 20 квітня 2017 р.

Тиждень фізики - 2017

Позакласна робота є важливим напрямком формування в учнів зацікавленості фізикою та розвитку пізнавального інтересу до предмету, тому з 10 по 14 квітня 2017 року в Лісівській філії КЗ «Михайлівське НВО» було проведено тиждень фізики.

Метою проведення тижня фізики було систематизувати знання й уміння, отримані в плині цілого року навчання фізиці, й застосовувати їх у нових умовах; розширити кругозір школярів щодо широкого застосування фізичних знань; підвищити інтерес до вивчення предмету; виховувати вміння працювати у парах.
Протягом всього тижня в доступній ігровій формі проводилися заходи, в яких активну участь приймали учнів 7-11 класів.
10 квітня було здійснено екскурсію до кабінету фізики, де учнів ознайомили з фізичним обладнанням кабінету. Після екскурсії проведено конкурс «Знавці фізичних приладів».










11 квітня проведена гра «Фізичне лото» серед учнів 7-8 класів. Гра відбувалась у вигляді звичайного лото. Школярі були поділені на пари завдяки жеребкуванню. Кожна пара отримувала ігрове полу, у вигляді таблиці, де в кожну клітинку записані фізичні формули, терміни, обладнання. Вчитель ставив питання, а учні знаходили привальну відповідь та заповнювали таблицю листочками з номерами відповідного питання.

12 квітня – Всесвітній день авіації та космонавтики, тому учнями 9 та 11 класів було виготовлено стінгазету «120 років від дня народження Юрія Кондратюка» та учнями 9 класу виконувались малюнки у графічному редакторі Paint на тему: «День космонавтики». 
























13 квітня відбулася демонстрація фізичних дослідів, які проводились учнями в домашніх умовах.


14 квітня відбулось інтелект-шоу «Еврика» серед учнів 9-10 класів. Гра починалась з жеребкування для визначення пар-команд. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

 
 
Blogger Templates